Íme Jennifer Lopez legelőnytelenebb nadrágja

nadrág arany Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez rátalált arra a nadrágra, melyben az amúgy is méretes hátsó fele a többszörösének néz ki.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Az American Idol tehetségkutató forgatására igyekezve kapták lencsevégre a napokban Jennifer Lopezt. Az énekesnő fenekéért férfiak milliói rajonganak, és mi is örömmel konstatáljuk, hogy a pasik imádják a formákat. Jennifer általában eltalálja, hogyan hangsúlyozza ízlésesen a méretes popsiját, most azonban hatalmasat bakizott a díva - szó szerint.

Northfoto
Northfoto

Jennifer több divatszabályt is figyelmen kívül hagyott. A fényes anyagok - különösen az arany - nagyítják a felületet, ő azonban egy ilyen színű nadrágot választott. Elfeldkezhetett arról is, hogy a buggyos darabok sem passzolnak az ő idomaihoz. Mindent összevetve Jennifer fényes, arany háremnadrágja borzasztóan előnytelen volt a sztáron, aki, hogy még közönségesebb legyen, arany szandállal és dzsekivel fejelte meg az összeállítást. Nem kellett volna.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.