Teljesen kiakadt a szupermodell, mert leretusálták róla a ruhát

modell címlap Photoshop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan már ott tartunk, hogy bárkit levetkőztethetnek a magazinok, még akkor is, ha ez ellen az érintett személy tiltakozik.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Már Katalin hercegnővel is előfordult olyan kínos eset, hogy Photoshoppal változtattak az esküvői fotóján, és nem egyszer történt meg az, hogy egy kerekded színésznőből - például Kate Winslet - az akaratán kívül csontsovány címlaplányt varázsoltak a képszerkesztők. A legutóbbi eset is igazán döbbenetes: Coco Rocha modellt egy címlapfotón jobban levetkőztették a kelleténél.

Coco ma egy igazán ismert és népszerű modell, aki sosem akart a meztelenkedéssel előbbre jutni, így elutasított mindenfajta ezzel kapcsolatos ajánlatot. Ezt azonban az egyik magazin teljesen figyelmen kívül hagyta, és jó néhány centit lecsalt a szépség ruhájából, aki így magához képest is túlságosan kacér és szexi a róla készült képeken. Miss Rocha persze kiakadt, miért is ne tette volna, hiszen ő erre nem adott engedélyt, most pedig azt fontolgatja, komoly lépéseket tesz az ügyben.

"Elismert divatmodellként mindig azt tartottam szem előtt, hogy lehetőleg sose kelljen meztelenkednem, vagy túl sokat mutatni magamból. A fotózáson testhezálló ruhát viseltem, mely sokkal kevesebbet mutatott, mint ami most látható belőlem. Írásban és szóban is kifejezetten kértem, hogy ilyesmiről ne legyen szó. Rendkívül csalódott vagyok, hogy a kérésemet senki sem vette figyelembe. Meggyőződésem, hogy minden modellnek joga van ahhoz, hogy szabályozhassa, mi látszódhat belőle - de engem most kijátszottak" - nyilatkozta a szépség.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.