VV Fecó szülés Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újabb gyerekkel gyarapodik a ValóVilág dumagépének családja.

VV Fecó felesége, Angéla kisbabát hord a szíve alatt. A harmadik baba várhatóan az év végén érkezik a családba. "Nagy most a boldogság nálunk! Bár bevallom, Angéla igencsak kétségbeesett attól, hogyan is tudjuk majd felnevelni ezt a gyereket. Sokat gondolkoztunk, de végül arra jutottunk, ahol van hely két csemetének, ott akad háromnak is, és persze bízunk abban, hogy a két kisfiunk mellé kislánnyal ajándékoz meg minket a sors" - mondta a Blikknek VV Fecó.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A férfinak azért is nagy dolog az újabb csemete, mert amikor beköltözött a villába, nem is volt együtt gyermekei anyjával, Angéla ugyanis kiadta az útját a hűtlenkedései miatt, Fecó pedig azért jelentkezett a VV-be, hogy visszahódítsa. "Mostanában Győzikével léptünk színpadra, de szerencsére önállóan is elég sok felkérést kapok. Az éneklést nem szeretném feladni, folyamatosan képzem magam, de sajnos ez nem elég ahhoz, hogy mindent meg tudjak adni a családnak, amit szeretnék. Tisztában vagyok azzal is, hogy ez véget ér egyszer, ezért úgy döntöttem, visszamegyek dinnyézni. Termelőtől veszem, kimegyek a piacra, és továbbadom. Napi 4-5 ezer forintot meg lehet vele keresni, ami igazán nem rossz pénz. Már ki is váltottam a vállalkozói igazolványomat a zöldség- és gyümölcsárusításhoz. Szükségünk is van a pénzre, hiszen a másfél szobásból szeretnénk nagyobb lakásba költözni. Ha jön a pici, itt már nem fogunk elférni. Szerencsére a Fecóka kiságya még megvan, de ha kislány lesz, akkor sok új dolgot be kell majd szereznünk" - mondta a Blikknek Fecó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.