Ritka fotók: Jude Law gyermekeivel és volt feleségével töltötte szabadidejét

válás Jude Law vásár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jude Law színészt legutóbb - meglepő módon - nem a legújabb kedvesével látták, hanem egykori feleségével és a gyermekekkel.

Felismerhetetlen lett a különc színésznő! Kattints a képekért!


Válás után nem könnyű - Jude Law és Sadie Frost azonban úgy tűnik, képes elviselni egymás társaságát, főként a gyerekek miatt. Az egykori házasok lányukkal, Irisszel és fiukkal, Rudy-val sétálgattak Londonban, a Primrose Hill-i vásáron. Az egykori házastársak barátoknak tűntek a képeken, a gyerekek pedig természetesen nagyon élvezték, hogy végre majdnem együtt volt a család - legidősebb fiuk, Rafferty azonban most nem tartott velük.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Northfoto
Northfoto

Jude és Sadie hat év házasság után, 2003-ban váltak el, aminek oka főképp a színész csapodár természete volt. "Igyekszünk segíteni egymásnak, és elég jól kijövünk, tudjuk, hogy volt értelme a házasságunknak, hiszen van három csodás gyermekünk" - vallotta nemrég az egykori Mrs. Law.

Less be Janicsák Veca gardróbjába! Kattints a képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.