Íme VV Éva eddig titkolt barátja - A fiú főz, mos, takarít kedvesére

VV Éva párkapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a szűz fiú gondoskodik VV Éváról. A hősszerelmes Dénes húsz szál rózsával, márkás italokkal és nyolcszáz euróval érkezett az első randevúra. A fiú mos, főz, takarít a botrányhős lányra.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!


Baukó Éva miatt vettem egy magyar telefont, minden héten átjártam a határon, és sokat költöttem rá annak idején, hogy bent maradjon a ValóVilágban. Minden vágyam volt, hogy személyesen is megismerjem. Így amikor tudtam, hogy lesz majd a NekedValóban, feljöttem Pestre, és megszólítottam. Számos ajándékot vittem az első találkozásunkra: húsz szál rózsát, két márkás italt, desszertet, könyvet és nyolcszáz eurót"

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Sietett, de megbeszéltünk egy ebédet. Nem mentem haza, négy napot aludtam az autóban a csípős hidegben, hogy láthassam őt. Telefonszámot cseréltünk, és négy hónapon át mindennap beszéltünk. Bizalmas viszony lett köztünk" - tette hozzá a fiú, aki, miután tönkrement Éva és volt kedvese, Ádám románca, még több időt töltött a lánnyal. "A kéztörése miatt jó ideje szinte folyton itt vagyok. Ápolom, főzök, rendben tartom a konyhát, intézem a személyes dolgait, igyekszem mindenben segíteni" - magyarázta a férfi, aki egy ágyban alszik Évával, de állítólag még nem történt köztük intim kapcsolat. "Akarata ellenére nem csinálnék semmit. Olyan vagyok, hogy hiszek az önzetlenségben és a becsületben"- magyarázta a férfi.

"Soha nem utalt a szexre, nem is próbált megcsókolni. Egyébként régimódi, gáláns lovag. Megbecsülendő az ilyen. Szerencsés lesz az a lány, akivel szerelembe esnek. Úgy gondolom, ő lesz az első az életében" - mesélte Éva a fiúról.

Tipp! Ilyen ruhákban vonultak az olimpikonok! Kattints a képekért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.