Ciki divatbakit vétett a gyönyörű Miranda Kerr

modell Miranda Kerr alsónemű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig tökéletes Miranda Kerr általában kínosan ügyel arra, hogy semmi botrányos dolog ne történjen vele. A napokban is csak egy icipici bakit vétett.

Orlando Bloom szépséges felesége nemrég véletlenül megmutatta testszínű alsóneműjét, a napokban pedig olyan szerencsétlenül hajolt, hogy szinte teljesen kivillant a farmerje alól a levendulaszínű tangája. Persze ez bárkivel előfordulhat, aki efféle csípőnadrágot visel, különösen akkor, ha hozzá egy rövid topot választ. A szépség egyébként épp kisfiával, a tündéri, tizennyolc hónapos Flynn-nel sétálgatott New Yorkban. Az ominózus fotókat itt nézheted meg!

AFP
AFP

Kattints a képre Miranda cicijeiért! (18+)

Miranda már számtalanszor mesélt arról, milyen jó is a világ egyik legismertebb fehérneműcégének dolgozni: "A világ legszebb helyein fotóznak bennünket a legszebb ruhákban. A lányokkal pedig egy igazi család vagyunk" - mesélte a modell. Ennek egy része biztosan így is van, de azt azért nehezen képzeljük el, hogy a meseszép szőke és barna szépségek ne rivalizáljanak egymással a férfiak és a zsírosabb munkák miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.