Kate Moss modell parti divatbemutató zakó Divathét ruha szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfelejtett felöltözni Kate Moss. A szupermodell finoman szólva is alulöltözve jelent meg a párizsi divathét utáni partin. Arról nem is beszélve, hogy alig állt a lábán.

Egy csillogó hálóban ment bulizni Kate Moss. Szoknyát vagy nadrágot pedig elfelejtett húzni. Azért egy zakót magára erőltetett, de még így is többször kivillant alóla a brit szupermodell popsija. A párizsi divathét utáni partiról készült fotókat megnézhetitek a Daily Mail oldalán. Kate egyáltalán nincs bombaformában: a szinte semmi ruhában tekintete zavaros és alig állt a lábán.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate először ezen a párizsi divatbemutatón lépett fel, majd bulizni ment

Úgy tűnik, a hiányos öltözet nem igazán zavarta: büszkén pózolt a fotósoknak, majd nagyot partizott kollégáival. Vajon meddig süllyed még a modell?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.