Rihanna meztelen és sminktelen

zene dal meztelen videoklip smink Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új videoklipjében Rihanna minden mázt levet magáról, és védtelenül, elkeseredetten fekszik egy kád vízben.

A Stay című dalt az énekesnő a Grammy-díjátadón már előadta, amikor egy szép gyémántgyűrűt csillogtatott meg a gyűrűsujján. Az előadás nagyon érzelmesre sikerült, és most a videoklip is elkészült, de még csak néhány képsort szivárogtattak ki belőle. A 24 éves előadó ruha és smink nélkül, vizes hajával teljesen védtelennek tűnik. A videoklipről csak ennyit írt a közösségi oldalon Rihanna: "Ez a klip minden. Egyszerű, de érzelmes".

A klipet Sade kedvenc rendezője, Sophie Muller készítette. A zöld víznek és az ügyes kameramozgásnak köszönhetően Rihanna sosem látszik meztelenül, viszont tetoválásai a nyakán és a fülén finom hangsúlyt kapnak.

A dal szövegét valószínűleg a Chris Brownnal való zűrös kapcsolata ihlette, akivel annak ellenére együtt van, hogy a fiú még most is próbaidejét tölti, mert megverte a barbadosi énekesnőt. Rihanna a Grammy-díjátadó után azt nyilatkozta, hogy nem érdekli, mit gondolnak az emberek Chris Brownnal való kapcsolatáról.

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.