bibircsók allergia Zooey Deschanel orvosi kezelés szépség sitcom szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi történt Zooey Deschanel tekintetével? A gyönyörű színésznő fura kinövésekkel a szemhéján jelent meg a minap, miközben épp saját televíziós sorozatát népszerűsítette.

Hiába a bronzos szemfesték és a tökéletes smink, Zooey Deschanel nem tudja eltitkolni, hogy valami történt a szemével: jobb szemhéján fura kinövések éktelenkednek. A képeket itt megnézhetitek. Az amerikai színésznő saját sitcom-sorozatát, a New Girlt reklámozta egy filmes eseményen, amikor kiderült a probléma.

AFP
AFP

Azt nem tudni, hogy Zooey valamilyen orvosi kezelés alatt áll-e, vagy allergiás valamire, és ettől lettek ilyen puklik a szemén. Reméljük, nincs komoly baj és gyönyörű kék szeme hamarosan úgy csillog majd, mint régen!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.