2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Vidd magaddal a gyerekeket - 3 babás élményfürdő

pr-cikk utazás szórakozás fürdő program wellness gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon vágysz már egy pihentető wellness-hétvégére, de nincs, aki vigyázzon a kicsikre? A megoldás kézenfekvő: vidd magaddal őket, garantáljuk, hogy a gyerekbarát fürdőkben minden korosztály jól fog szórakozni.

1. Sárvár

A sárvári gyógyfürdő már nemcsak a gyógyulni, pihenni vágyók Mekkája, hanem a gyermekes családoké is, akiket gyermekmedencék, csúszdák és egy külön kis babavilág vár a fürdő épületében. Arra is van mód, hogy jó helyen tudd a gyerekeket, amíg a szaunavilágban ejtőznél egy kicsit: a játszóházat ugyan a 3 éven aluliak csak szülői felügyelettel látogathatják, az ennél nagyobbakat azonban szakképzett gyermekfelügyelők szórakoztatják, amíg a szülők valamilyen wellness-kezelést próbálnak ki. Jó idő esetén délután 3 órától a strandon, a játszókertben folytatódnak a gyerekprogramok. A kisbabás szülők életét pelenkázóhelyiség, baba-mama szoba, babamelegedő, és mikróval, illetve bébiétel-melegítővel felszerelt babakonyha teszi könnyebbé, a babák szórakoztatásáról pedig bébicsúszda, bébipancsoló és gyermek-kalandmedence gondoskodik.

Forrás: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő
Forrás: Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A Life.hu tippje:

Akár már 3 éves kortól feledhetetlen élményt jelenthet a gyerekeknek a fürdő tőszomszédságában lévő kalandpark drótkötélpályáival, mászófalával, játszóterével és erdei tanösvényével.

2. Kehidakustány

A Kehida Termál- és Élményfürdő már a hozzá tartozó szállások felszerelésénél is megmutatja, hogy számít a babás és kisgyermekes családok figyelmére. Mind a Kehida Termél Hotelben, mind az Élményfalu apartmanjaiban alapfelszerelés az etetőszék, a babaágy, a babakád, a WC-szűkítő, a négycsillagos hotel Csemete Kuckójában pedig gyermekfoglalkozások is várják a kicsiket. A fürdő szolgáltatásai közé tartozik többek között a babaúszás is - ha eddig nem próbáltátok ki, a wellness-hétvége jó alkalom arra, hogy belekóstolhassatok ebbe a mozgásformába. A fedett élményfürdőben megtaláljátok a bébipancsolót és a bébicsúszdát, jó időben pedig a szabadtéri strand gyermekpancsolójában lubickolhatnak a kicsik, ahol árnyékoló napernyő védi a bőrüket az égető napfénytől. A baba-mama pihenőben pedig nyugágyak, pelenkázó és szoptatósarok várja az anyukákat és a babáikat.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor
Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

A Life.hu tippje:

Számítsatok rá, hogy a nagy csúszdákat csak nagyobb gyerekek használhatják - a beltéri óriáscsúszdát csak 10 éven felülieknek, a kamikaze csúszdát pedig csak 14 éven felülieknek ajánlják.

3. Debrecen

Ha a babaúszást szeretnéd kipróbálni a kicsivel, azt a debreceni mediterrán élményfürdőben, az Aquaticumban is megteheted: hetente kétszer, kedden és pénteken pancsolhattok együtt a babával. A nagyobb gyerekek úszásoktatáson vehetnek részt. Persze a többi napokon sem kell unatkozniuk a gyerekeknek: az élményfürdő első emeletén, az óriáscsúszdák mellett kétszintes gyermekjátszó várja a 3-12 éves korosztályt, de a kinti napozóteraszon is van egy játszótér játszótórony mászókával, homokozóval, csúszdával, fészekhintával és egyéb játékokkal. Persze nemcsak szárazföldi játékok, hanem vízi élmények is várják a kicsiket a bébi- és a gyermekmedencében, a sárkány- és elefántcsúszdánál, valamint a gombazuhanynál.

Forrás: www.aquaticum.hu
Forrás: www.aquaticum.hu

A Life.hu tippje:

A bébimedence fertőtlenítését nem klórral, hanem bababarát fertőtlenítőszerrel végzik. A 34-36 fokos vízbe a legkisebbek is belecsobbanhatnak a külön nekik tervezett csúszdáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.