Kis híján címlaplány lett a magyar plus size modell

modell Botos Erika plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botos Erika végül a második lett az angol magazin különleges versenyén, melyen egyedüli magyarként harcolhatott a címlapfotózásért. Annak ellenére, hogy az első helyet nem sikerült megszereznie, Erika csak örömmel tudott mesélni a megmérettetésről a Life.hu-nak.

"Szerencsésnek és elégedettnek érzem magam, hiszen a célomat elértem, egyedüli magyarként bejutottam a döntőbe. Mikor ezen a ponton elkezdtem bátorítani az ismerősöket, barátokat, hogy szavazzanak és osszák meg a képet, elindult az a pozitív szeretethullám, ami végigkísérte a szavazást, és amiért végtelenül hálás vagyok minden ismert és ismeretlen honfitársamnak. A képem önálló útra kelt a Facebookon és az emberek megértették, hogy nagy a tét, és egy emberként összefogtak értem. Nem számított sem a súlyom, sem az, hogy hány éves vagyok, honnan jöttem, vagy mit dolgozom, csak azt önzetlen biztatást, összetartást éreztem végig, és érzem most is. Ezúton köszönetet mondok minden bátorító szóért, szavazatért, megosztásért, mind-mind nagyon sokat jelentenek számomra.

Fotó(első kép): Kaszás Bence
Fotó(első kép): Kaszás Bence

Egy jó barátom, Zoltán ezekkel a szavakkal buzdította ismerőseit a szavazásra, idézem: 'Egy szép nő mindig és mindenhol ragyog! Nem kell hozzá naphosszat az edzőteremben szenvedni, sem az állandó diétával és mellőzéssel törődni, csak a kisugárzás számít. Egy Nő legyen természetesen szép, önmagához vonzó, és nekünk tetsző, ahogy mi férfiak, ahogy ti nők szeretnétek. Ezért választottam 13 évvel ezelőtt a feleségemet, és ezért kérek most mindenkit, szavazzatok egy kedves barátomra, mert a természetesség mindennél fontosabb! Kérek mindenkit, vessen egy szavazatot Erikára, hadd legyen egy magyar szépség a brit Evolve szépségmagazin címlapján. Legyünk rá büszkék!'

A verseny befejezése előtti este úgy tértem nyugovóra, hogy minden versenyzőtársamnak, a másik négy döntős lánynak adtam egy szavazatot. Ez nem harc, csak verseny, és mindenki bizonyított, hogy ott lehet. Mindenki szép a maga nemében és ezt az üzenetet szeretném közvetíteni minden nőnek, kortól, súlytól függetlenül. Bízzanak és higgyenek magukban, merjenek nagyot álmodni, tudjanak küzdeni, de elengedni is, mert valami ilyesmi lehet a boldogság kulcsa az életben" - vallja a csinos magyar nő.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Erika két éve modellkedik, és nemrég egyedüli magyarként bekerült egy neves angol lap címlap-vetélkedőjébe. Második hely ide vagy oda, mi nagyon büszkék vagyunk Erikára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.