Nicole, te ilyet is tudsz? Ezer éve nem láttunk villantást a színésznőtől!

színésznő Nicole Kidman villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megszoktuk már, hogy Nicole Kidman többnyire elegáns, egyáltalán nem közönséges darabokban lép a vörös szőnyegre, a villantás pedig messze áll tőle. Ám most megmutatta, hogy megvannak még a tökéletes, égig érő virgácsai!

A színésznő egy fekete állatmintás, felül zárt ruhában lépett a hétvégén a G'Day gála vörös szőnyegére. A kreáció egyáltalán nem tett ránk mély benyomást, ennél ezerszer szebbnek is láttuk már a színésznőt - például ITT -, ám annak őszintén örültünk, hogy megmutatta, megvannak még a karcsú virgácsai. A ruha álló helyzetben nem mutat túl sokat:

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ám a színpadról lesétálva bizony előkerültek azok a lábak...Meg kell hagyni, Nicole remek formában van!

Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Az est egyébként fontos helyet foglal el Nicole szívében: éppen 10 éve, ezen a gálán mutatta be neki Geoffrey Rush kollégája mostani férfjét, Keith Urban countryénekest. Elő is kerestük a 10 évvel ezelőtti fotót - így festett akkor a gálán az ausztrál díva.

Forrás: Getty Images/AFP/Vince Bucci

Mikor volt csinosabb Nicole Kidman?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.