Egészen bevadult a rúdon Bódi Sylvi

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
rúdtánc hajlékonyság Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell újabb szexi képpel örvendeztette meg rajongóit. Mi a hajlékonyságát irigyeljük nagyon. Hogy csinálod, Sylvi?

,,Kezdek megvadulni a rúdon... :))) Már csak egy könyv hiányzik a kezemböl!" - írta legfrissebb fotója alá közösségi oldalán Bódi Sylvi, aki jó ideje a rúdtánc szerelmese. Pár hete egy másik szuper képpel mutatta meg, hogy néhány hónapnyi kihagyás után visszatért a rúdtánchoz - akkor egy tökéleteset spárgázott edzés közben.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)

A rúdtáncegyébként egy nagyon kemény sport, alakformáló hatása pedig Sylvi testét elnézve igen látványos. A modell izmos, és nagyon hajlékony testét bármikor elfogadnánk, pláne elnézve azt a ruha nélküli fotót, amit néhány napja mutatott meg magáról. Neki biztosan nem kell amiatt aggódnia, hogy tökéletes bikinialakja legyen a nyárra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.