Bombázókat megszégyenítő alakja van Tatár Csillának!

alak fogyás Tatár Csilla szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz kilót szedett fel Tatár Csilla a várandóssága alatt, de csupán néhány hónapra volt szüksége ahhoz, hogy visszanyerje szülés előtti alakját. Megküzdött érte, de ma már büszke lehet idomaira!

Tatár Csilla húsz kilót szedett fel a várandóssága alatt, ez azonban már a múlté. Meg kellett küzdenie érte keményen, de mára sikerült visszanyernie a szülés előtti alakját. Csilla tavaly novemberben adott életet kisfiának, és most már ismét bombaformában van.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

"Onnantól kezdve, hogy Milán átaludta az éjszakákat, és már volt rá energiám, elkezdtem kocogni. Ez három-négy hónappal ezelőtt kezdődött. Aztán lett egy személyi edzőm, aki segített nekem. Milánnal együtt jártam, ő volt az edzőpartenerem, az ő súlyával dolgoztunk" - mondta Csilla a Hot! magazinnak. A műsorvezető férjével együtt családi futáson gondolkodik, ám párja egyelőre még sokkal jobban bírja az iramot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.