Tatár Csilla jobb formában van, mint valaha - Fotó!

terhesség fogyás tatár hízás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető szinte teljesen visszanyerte a szülés előtti alakját, és egy szuper fotón mutatta meg, milyen remekül néz ki.

Tatár Csilla terhessége alatt blogjában mesélt arról, hogy 20 kilót szedett fel. Amikor kisfia, Milán Ruben megszületett, a műsorvezető úgy nyilatkozott, nem az az első, hogy minden felesleges kilótól megszabaduljon. Most azonban a fennmaradt plusszal is le szeretne számolni a boldog anyuka. Úgy tűnik, ez hamar sikerül is neki, az edzés alatt készített fotója ugyanis azt mutatja, Csilla jobb formában van, mint valaha!

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

Gáspár Laci testépítő babérokra tör. Azaz pontosítsunk, a súlyzók emelgetése egyelőre csak hobbi Laci számára. De ki tudja, mit hoz a jövő... Főleg mivel az izzasztó időtöltés eredménye eddig mínusz 18 kilogramm zsír és számos plusz kilogramm izom.

Rubint Réka izmos kockahasat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160415-rubint-reka-fitnesz-edzo-izmos-kockahasat-villantott.htmlA fitnesz nagyasszonya egy laza szelfit dobott, nekünk pedig tátva maradt a szánk, mert a pocakján akár sajtot is reszelhetnénk. Ez Zsír!OrigoHorváth Éva a párja miatt diétázikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160414-horvath-eva-modell-a-parja-miatt-dietazik.htmlA gyönyörű modell bombaformában van, napbarnított bőre és tökéletes alakja kapcsán faggattuk, minek köszönhető tündöklő szépsége. Ez Zsír!--Marót Viki: „A bátyám, Flipper Öcsi vitt el először a templomba"http://www.life.hu/ez-zsir/20160412-marot-viki-enekesnot-batyja-flipper-ocsi-vitte-el-eloszor-a-temploma-egyutt-jogaztunk-vikivel.htmlA Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar énekesnőjének kevés ideje jut arra, hogy kikapcsolódjon és sportoljon, ezért nagy örömmel jött, amikor meginvitáltuk egy jógaórára, ahol a hit kérdéséről is beszélgettünk. Ez Zsír!--Vicces jógapercek Bebével – jógaórára vittük az énekesthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-bebet-abebe-daniel-enekest-jogaorara-vittuk.htmlA mosolygós énekest, aki nemrég drasztikus fogyókúrán esett át, jógaórára invitáltuk, ahol többet nevettünk, mint izzadtunk. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú Katinka embert próbáló pózban edzi brutális hátizmáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-megmutatta-hogyan-edzi-testet.htmlNem hazudtolja meg magát az Iron Lady, aki megmutatta milyen, amikor hátizmait különös módon erősíti. Ez Zsír!--A brutálisan elhízott nő végre fogyókúrába kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160324-a-brutalisan-elhizott-no-vegre-fogyokuraba-kezdett.htmlLupe Samano Californiában él és egy családi tragédia miatt hízott meg olyannyira, hogy már az ágyából sem tudott felkelni. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.