Esküvőn járt Vajna Timi dekoltázsa: Szexi fotó!

Vajna Timi esküvő Andy Vajna Vajna Tímea
Andy Vajna neje egy esküvőn járt a hétvégén, onnan posztolt.

Timi, akiről az a hír járja, hogy volt némi átfedés Damu Rolanddal való szerelme, és Andy Vajnával való kapcsolata között, szombaton tiszteletét tette egy esküvőn. És ahogy mindig, most is posztolt róla, rajongói nagy örömére valami igazán szexit:

#wedding #viviliowedding

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Vajna Timi álomszép ruhába bújthttp://www.life.hu/trend/20160807-vajna-timit-starlite-gala-jotekonysagi-rendezvenyre-is-meghivtak.htmlAndy Vajna kormánybiztos neje Marbellán múlatja az időt. TrendOrigoVajna Timi Spanyolországban rázza a rongyothttp://www.life.hu/trend/20160716-vajna-timi-es-baratnoi-bikiniben-tancolnak-egy-hajon-spanyolorszagban-nyaralas.htmlVajna Timi éppen Spanyolországban nyaral, ahogy ez a Instára feltöltött fotóiból is kiderül. Trend--Égig érő lábakat villantott Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20160626-egig-ero-labakat-villantott-vajna-timi.htmlAndy Vajna felesége szexi szuperminiben hergeli Instagramja követőit. TrendOrigoDe jó neki! Londonban shoppingol Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20160621-vajna-timea-londonbol-jelentkezett-be.htmlTimi ezúttal a londoni Chinatownból jelentkezett be, és biztos, hogy a shoppingolás sem maradt el az angol fővárosban. TrendOrigoKirályi módon mulat Vajna Timi: az ascoti derbire Katalin hercegné kalapját vette felhttp://www.life.hu/trend/20160617-igy-mulat-vajna-timi-az-ascoti-derbin.htmlAz üzletasszony gyönyörű kalapja egyenesen kötelező viselet a derbin, ahol a fejfedőknek mindig fontosabb szerep jutott, mint a versenynek. Ez a darab azonban azért is különleges, mert csaknem pontosan olyan, mint amilyet a napokban Katalin hercegné viselt. Trend--Vajna Timi őrületesen szexi latexben feszíthttp://www.life.hu/trend/20160609-vajna-timi-latex-leggingsben-feszit-az-instagramon.htmlA mindig csinos Vajna Timi ezúttal is nagyon dögös képet posztolt Instagramra. Testére simuló leggingsben mutatta meg idomait. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.