Vajna Timi egyszerre volt együtt Damuval és Andyvel?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, MTI/Marjai János -
Vajna Timi Damu Roland Andy Vajna évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hároméves házassági évfordulójukról emlékezett meg Vajna Timi, valamint azt is megemlítette, hogy már 7 éve alkotnak egy párt. Mindezzel csak egy probléma van: még nincs hat éve, hogy Damu erőszakoskodott vele.

Vajna Timi örömmel értesítette a rajongóit a számára jeles napról: a házassági évfordulójukról, valamint arról, hogy összesen hét éve alkotnak egy párt. A Bors azonban kiszúrta, hogy az évek számával van egy kis probléma. Az, hogy 7 évvel ezelőtt még elvileg Damuval volt együtt Timi.

Azt írják, hogy Tímeát 2010. november 17-én este erőszakolta meg akkori párja, Damu Roland. Három hónap múlva lesz csak hat éve. Akkor hogy lehet, hogy Andyvel idén ünneplik kapcsolatuk 7. évét? A lap felemlegeti Damu Roland egy 2011-es interjúját, amelyben már utal arra, hogy Timi együtt van Andy Vajnával.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, MTI/Marjai János

„Van egy ember, akinek nagyon nagy hatása van a mai filmgyártásban és televíziózásban, és Palácsik Tímea az ő babája. Arra, hogy együtt van egy 66 éves emberrel, csak azt tudom mondani, hogy láttunk már ilyen »érdekmentes« kapcsolatot... Nem érdekel, hogy mi van vele, csak az, hogy hamisan megvádolt, és tönkretette az életemet” – mondta akkor a színész a Frizbiben. A lap megpróbálta elérni Timit az üggyel kapcsolatban, de eddig még nem vette fel a telefont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.