Ez ám a fogyás! Lánya esküvője miatt 130 kilót dobott le a férfi

esküvő fogyás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki csak akkor tud igazán belekezdeni a fogyókúrába, ha valami nagy cél lebeg a szeme előtt. Így volt ezzel Drew Donaldson is. 

A 63 éves Drew a válása után hízott 215 kilóra: megviselte őt, hogy 30 év után vége lett a házasságának, és mivel nem volt, aki főzzön rá, jobbára a készételek mellett döntött - írja a Daily Mail.

Másfél éve kérték meg lánya kezét, ekkor határozta el, hogy bizony itt a vége: fogynia kell, ha ő akarja oltárhoz vezetni Chloe-t, tolószék nélkül. Kitartását siker koronázta: a férfi 130 kilótól szabadult meg az utóbbi másfél évben.

Hogy mi volt a titka? Egy fogyúrás programba nevezett be, készételek helyett egy egészséges ételkiszállító cégtől rendelt fogyókúrás menüt, naponta négyszer evett, emellett egészséges nassolnivalókat és turmixokat iktatott az étrendjébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.