Ezzel a módszerrel fogyott le Molnár Anikó!

fogyás Molnár Anikó fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó kemény diétába kezdett, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Nem először vág bele a nagy próbába, de a jelenlegi helyzet bizakodásra adhat okot. Anikó elárulta, hogy hogyan is szabadult meg a súlyfeleslegétől.

Az biztos, hogy Anikó mostanság remekül néz ki, erről pedig a superfoodok tehetnek, azaz a tápanyagokban dús élelmiszerek, amiről úgy tartják, hogy különösen kedvező hatást gyakorol az egészségre és a jó közérzetre. Erről mesélt, valamint azt is elárulta, hogy mi a kedvence.

Anikó testsúlya, hízása - fogyása egyébként már évek óta fókuszban van. Hol zsírleszívásról jönnek a hírek, hol ducikarrierjéről számol be a sajtó. Hol arról suttognak, hogy hízásából is pénzt csinálna a Nagy Ő és hogy 85 kiló felett is megőrjíti a férfiakat, máskor drasztikus fogyókúrájáról szól a fáma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.