Jennifer Lopez nem járatja iskolába a gyermekeit: Ez vajon jó ötlet?

iskola nevelés Jennifer Lopez gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves világsztár szerint az élet a legjobb tanítómester, így a gyermekeinek nincs szüksége semmilyen oktatási rendszerre. 

Jennifer Lopez nemrég a People magazinnak elárulta, hogy anno nagy gondot okozott neki, hogy milyen iskolát válasszon ikreinek, Maximiliannak és Emme-nek. Bár a gyerekek már 8 évesek, a hírek szerint jelenleg nem járnak iskolába, melynek oka a következő: a sztár az otthoni taníttatásban hisz.

Forrás: Instagram/jlo

"Nem tartom magam hétköznapi nőnek, így a gyermekeim sem azok. Állandóan utazom, és ők jönnek velem: ehhez vannak szokva. A legfőbb tanítómester úgyis az élet, és amit nagyon megtanulnak ebből, az az, hogy mindig minden változik az ember körül. Szerintem remek, hogy ők ehhez alkalmazkodnak majd" - mesélte a sztár, aki hol magántanárt fogadott, hol pedig ő maga oktatta a csemetéket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.