A legborzasztóbb pulcsik a '80-as évekből: ezért örülünk, hogy vége annak a korszaknak

gyűjtemény pulcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki megélte a '80-as éveket az élénken emlékszik azokra a dolgokra, amik akkor népszerűek voltak. Sok közülük kellemes emlék, de bőven akad olyan is, amit legjobb lenne elfelejteni: ide tartoznak a borzalmas pulcsik, amik szerencsére már csak a fotókon és az emlékezetünkben élnek!

Minden korszaknak megvan a maga védjegye, így aztán '80-as éveknek is. Rengeteg jó dolog született abban az időszakban. Aki már élt akkor, az emlékszik is mindenre, amire érdemes, de van olyan is bőven, amit szívesen elfelejtenénk: ide tartoznak a pulcsik. Valamiért hatalmas népszerűségnek örvendtek a különböző, idétlen mintájú, kötött darabok és sokáig tartották is pozíciójukat. Akkoriban rengetegen be is hódoltak ennek a divatnak, de áldhatjuk az eget, hogy annak a korszaknak már leáldozott. Habár azt szokták mondani, hogy a divat ismétli önmagát, a kötött daraboknak nem kell visszatérniük. Bőven elég fotókon látni a borzalmasan ízléstelen ruhadarabokat.

/1701/A_leg2017112161136

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.