Bodri Kriszta bevallotta: sokat tanult a szexről 30 évvel idősebb párjától

Forrás: Fem3Café -
szex család Bodri Kriszta Seffer István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodri Kriszta és Seffer István boldogságban élnek, nemsokára megszületik második közös gyermekük is. Nem zavarja őket, hogy mit gondol a világ a nagy korkülönbséggel járó kapcsolatukról.

A 2007-es Miss World Hungary alkalmával szeretett egymásba Bodri Kriszta és Seffer István. Az érzelmek mindent elsöprőnek bizonyultak, a lány pedig teljesen felforgatta az életét a neves orvossal folytatott szerelmi viszony kedvéért: a karriert és a csillogást háziasszonyi szerepre cserélte.

Bodri Krisztát és Seffer Istvánt nem érdekli mások véleménye Forrás: Fem3Café

Öt évvel ezelőtt megszületett első közös gyermekük, idén márciusra várják a másodikat, és egyáltalán nem érdekli őket, hogy mit gondol róluk a külvilág. Éppen ezért nem sűrűn szoktak nyilvánosan beszélni a magánéletükről, ám Kriszta valamiért most elfogadott egy televíziós meghívást, ahol még azt is elárulta, hogy

Istvánnak köszönhetően jobb szerető lett, sokat tanult tőle az ágyban.

"Nagyon megrökönyödött mindenki. Azt mondták, biztos csak a pénze miatt vagyok vele, és úgyis elmúlik, összeszedem, amit szeretnék, majd lelépek" – mesélte Kriszta a műsorban.

"Jó pár olyan megrázkódtatás ért minket, amiknél sokkal kisebbek miatt is szétmennek családok" – mondta Seffer, aki nyilván az őssejtbotrányra gondolt, ami miatt 1 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Törvényszék. Ám a Fővárosi Ítélőtábla új eljárás indítására kötelezte a Fővárosi Törvényszéket.

A híres orvos azt is elmesélte, hogy Kriszta csak azért végezte el a jogi egyetemet, hogy tudjon neki segíteni a különböző jogi kérdésekben. Többek között ezért is hálás a fiatal lánynak, illetve azt is nagyon értékeli, hogy nyugodt családi hátteret biztosított számára a nehéz pillanatokban.

Reméljük, Kriszta is megmutatja majd kisbabájukat, ahogy Pink és Mila Kunis is tették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.