Nánási Pál édes fotót tett közzé gyermekéről

Forrás: Nánási Pál -
fotó Nánási Pál gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál szavak helyett képekkel fejezi ki élete nagy, jelentős vagy szívet melengető pillanatait. Legutóbb megosztott képén azt láthatjuk, hogyan puszilgatja gyermekét!

Egy kép többet mond ezer szónál: ezt vallja Nánási Pál is, ami nem csoda, hiszen ő fotós. Éppen ezért a családja kisebb-nagyobb pillanatait is sorozatosan megörökíti. A Life.hu sztárszerzőjeként sok különleges emléket osztott már meg Nánási Pál a családi életéből. Láthattunk már részleteket a családi fotóalbumból, Vencel édes arcait is megmutatta, valamint szemtanúi lehettünk már a fergeteges családi kirándulásnak is.

Nánási Pál édes fotót tett közzé Forrás: Nánási Pál

Legutóbb is egy igazán idilli, meghitt képet tett közzé blogján és közösségi oldalán arról, hogyan puszilgatja gyermekét. A fotón Nánási Pált láthatjuk és az odaadó szeretetet, amit gyermekei iránt érez. Képen éppen két kicsi lábat puszilgat, amitől elolvadunk!

Nánási Pál szemével a világ: az elmúlt két év legcukibb családi fotói


Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.