Ilyen gyönyörű kismama Som-Balogh Edina

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Som-Balogh Edina kismama gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori sztárja második gyermekével várandós. Az egész család izgatottan várjaa kicsi érkezését, Som-Balogh Edina pedig kiélvezi a várandósság minden pillanatát. Látszik is rajta, hiszen csak úgy ragyog a színésznő.

Mindig is nagy családot szeretett volna Som-Balogh Edina, hamarosan az álma valóra is válik. A második gyermekáldás azonban nem jött könnyen, korábban ugyanis elveszítette a magzatát. Bár sok idő eltelt már azóta, Edinában még élénken él az a fájdalom, de csak előre tekint.

Som-Balogh Edina csak úgy ragyog Fotó: Polyák Attila/Origo

Nemsokára ugyanis bővül a családjuk, várhatóan márciusban érkezik meg hozzájuk a második csemete. Edina igyekszik a várandóssága minden pillanatát kihasználni, látszik rajta, hogy kitörően boldog és mindenki alig várja, hogy végre karjukban tarthassák a picit. Körülbelül két hónap múlva meg is tehetik!

Som-Balogh Edina: "Nagyon féltem tőle, hogy megismétlődik a múlt"


A Life.hu egyik sztárszerzője egy évvel ezelőtt elveszítette a kisbabáját. A fájdalmas időszak után azonban újra boldogság költözött a szívükbe. Edina várandósságáról mesélt, mint elmondta, azonnal érezte, hogy megfogant a baba. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.