Így néz ki a has hármas ikrek után - Fotók!

Forrás: Instagram/Desiree Fortin -
has ikrek terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok esetben szülés után a has már nem lesz olyan, mint volt, hármas ikrek után pedig végképp kevés az esélye a tökéletes regenerálódásnak. Egy anyuka úgy döntött, megmutatja, hogy is néz ki a teste azután, hogy megszülte három gyermekét. Nem tökéletes, de ő büszke rá!

A terhesség teljesen megváltoztatja az anya testét, hiába próbálnak mást sugallni a legnagyobb sztárok. Manapság pedig sajnos sokan annak a mintának próbálnak megfelelni, amit a ők állítanak. A szülés után szinte lehetetlen azonnal visszanyerni az alakot, és a hasfal sem olyan lesz, mint azelőtt.

Így néz ki az anyuka hasa, aki hármas ikreket szült Forrás: Instagram/Desiree Fortin

Egy anyuka úgy döntött, megmutatja, hogy néz ki a hasa. Hármas ikret várt, ami alaposan átalakította a testét, de elhatározta, hogy nem fogja rejtegetni.
"Annak ellenére, hogy nekem is nehéz volt a szülés után, és olykor még ma is az, a sebeimre nézve azt látom, hogy egy nő mindent megtett és megtesz, hogy szeretetben és gondoskodva nevelje a csodáit. Egy erős nőt látok, aki legyőzte a meddőséget, és, aki nem hagyja, hogy a szülés utáni szorongás leverje" - írta fotóihoz Desire Fortin.

Több képet is posztolt hasáról a nő Forrás: Instagram/Desiree Fortin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.