Conchita Wurst teljesen úgy néz ki, mint egy férfi

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
férfi Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakállas nőként híresült el Conchita Wurst, aki néhány éve az Eurovízión borzolta fel a kedélyeket. Ma már azonban nincs semmi meghökkentő a külsejében, simán elmennél mellette az utcán.

Ki ne emlékezne néhány éve arra a sokkra, amit Conchita Wurst okozott? Az Eurovízión szakállas nőként lépett fel a színpadra, meghökkentő külsejével és produkciójával sikerült is megnyernie a nézők és a zsűri szimpátiáját. Első lett, és az biztos, hogy senki nem tudta kiverni a fejéből azt a furcsa látványt, amit okozott.

Conchita Wurst többé már nem nő Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ma már azonban közel sem olyan megosztó Conchita Wurst, mint amilyen egykor volt. Úgy tűnik, már nem akarja külsejével felhívni magára a figyelmet. Nem villant dekoltázst, és a szakálla mellé nem sminkeli ki magát. Ha így látnád az utcán, biztos, hogy nem ismernéd fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.