Vajna Timi szexi videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél nap alatt több, mint 4000 ember tekintette meg Vajna Timi új videóját, melyet az Instagram oldalán tett közzé. De vajon mire készül a sztár? 

Fél nap alatt több, mint 4000 ember tekintette meg Vajna Timi új videóját, melyet az Instagram oldalán tett közzé. A nem mindennapi felvételen Timi mindössze egy aprócska bikinit visel, és nagyon pikáns mozdulatokkal kápráztatja el a követőit.

Egy óriási pálmalevél társaságában

mutogatta szebbnél szebb idomat

a Maldív-szigetek egyik mesébe illő vízpartján. A fekete-fehér videó alatt sorra gyűlnek az elismerő kommentek, mindenki elismeri, hogy Timi bizony ismét megmutatta mitől döglik a légy.

by @marcosmellocavallaria @cavallariafilmes #cavallaria #marcosmello #cavallariafilmes #film #video #beach #maldives

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ezt a fricskát kapta a közösségi oldalon Vajna Timi

Nemrég indult útjára Pomázi Vajna Tímea néven egy közösségi oldal, ahol egy nő igyekszik a magyar valósághoz viszonyítva reprodukálni Vajna Timi szexibbnél szexibb fotóit. Te mit gondolsz róla?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.