Székhelyi József válásáról mesélt Hajdú Péter műsorában: videó

válás Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József volt Hajdú Péter Esti frizbi műsorának első vendége, aki a többi között mesélt 62 éves korában született kislányáról, családjáról, valamint arról, hogyan hagyta őt el évtizedek utána a felesége...

Hajdú arról kérdezte a magyar színészlegendát, nem dilemmázott-e amikor megismerte harminc évvel fitalabb feleségét. A válaszadás közben egy megdöbbentő részlet került elő a múltból, ugyanis Székhelyi József őszintén elmesélte, hogyan hagyta őt el 25 év után exfelesége: egy ügyvéddel küldött végzéssel tudatta, hogy ennyi volt. Elmondása szerint nem volt semmilyen előjele a kapcsolatuk megbomlásának.

Székhelyi József elmesélte, hogyan hagyta őt el felesége Forrás: [origo]

"Azt hittem, hogy megnyílik a föld alattam" - mesélte a színész.

"Az első sokk után, azt hiszem, hogy telefonáltam: Te biztos, én vagyok a címzett?"

Mostani feleségével ebben az időszakban találkozott, amikor belement hátulról autójával, miközben sminkelte magát. A sztárnak megtetszett a fiatal nő, és fél évig tartó kitartó ostrom után sikerült elnyernie a szívét.

A videót itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.