Victoria Beckham megvált a műmelleitől: Fotó!

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin -
mellimplantátum Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham különleges lépésre szánta el magát: ilyet a sztárok közül nagyon kevesen csinálnak. 

Talán sokan nem is tudják, de Victoria eredetileg "A" kosaras cicikkel indult el a hírnév útján, és annak ellenére futott be, hogy hatalmas mellei lettek volna. Ám egy idő után, mikor már anyagilag sem jelentett gondot, kés alá feküdt, hogy az A-ból "D" kosarat csináltasson magának.

Victoria régi és új mellei között zongorázni lehet a különbséget Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Sőt, állítólag nem is egyszer operáltatta meg magát: bizonyos hírek szerint az első beavatkozás 1999-ben történt Brooklyn születése után, a következő pedig 2006-ban.

Most azonban egy friss fotó került napvilágra a sztáranyukáról, ami első ránézésre nem tűnik érdekesnek, ám jobban megnézve mégis csak akad benne valami különleges: Victoria ugyanis ismét olyan pici cicikkel lett lefotózva, mit régen. Se push up, se implantátum. Lehet, hogy egy életre elbúcsúzott a műmellektől?

Külön fog élni David és Victoria Beckham

Miközben a Beckham házaspár legidősebb fiára újra rátalált a szerelem, addig a szülők kapcsolatával valami nagyon nincs rendben. Folynak az építkezések, mennek a találgatások, és ők maguk is nyilatkoztak. Furcsa okokra hivatkozva kezdtek bele az építkezésbe. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.