Csobot Adél terhességi rosszullét Istenes Bence terhességi hányinger várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, határtalan Csobot Adél és Istenes Bence boldogsága. A fiatal pár a második kisfiuk érkezését várja. Adél, még a várandóssága elején van, és terhességi rosszullétek kínozzák. 

Ahogy első terhességénél, úgy most is rosszullétek gyötrik Adél. A rajongói aggódnak is érte, többen hogyléte felől érdeklődtek Bence legfrissebb Instagram-képe alatt, amelyen egyébként látszik is, mennyire boldogok, hogy érkezik az második baba. "Adél jobban van már? A pocaklakó miatti felfordulás szempontjából?' - kérdezte egy követő.

Csodás tavaszi hétvégét Nektek #familytime #spring #mylove #myson #pregnant #sunshine #weekend #spielplatz

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Pécsi Ildikó unokája nem jelent meg a legújabb tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-pecsi-ildiko-unokaja-nem-jelent-meg-a-legujabb-targyalason.htmlKedd délután folytatódott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pere, amelyre beidézték Pécsi Ildikó fiát és unokáját is. Utóbbi nem jelent meg a tárgyaláson, így azt elnapolták. TV + Sztárok--Ezt üzente a leszbikus színésznő utoljára szerelmének, Krencsey Hellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ezt-uzente-a-leszbikus-szineszno-utoljara-szerelmenek-krencsey-hellanak-viaszbaba.htmlHónapok óta követhetjük Krencsey Helga, a Viaszbaba szerzője blogját. A fiatal nő most megosztotta a színésznő utolsó, neki írt üzenetét. TV + SztárokOrigoAz Instagramon kritizálják karja miatt Tolvai Renithttp://www.life.hu/sztarok/20180307-az-instagramon-kritizaljak-karja-miatt-a-kommentelok-tolvai-renit.htmlTöbb képet is feltöltött az Instagramjára a Floridában nyaraló Tolvai Reni. Követőinek egy része el van ájulva az énekesnő kinézetétől, mellettük azonban kritikát is kapott bőven. TV + SztárokOrigoÚgy tudni, Radics Gigi 2018-ban nem lesz lesz az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-ugy-tudni-radics-gigi-2018-ban-nem-lesz-lesz-az-x-faktor-mentora.htmlAz X-Faktor válogatóival együtt a pletykák is beindultak a műsorral kapcsolatban. Azt beszélik, ismét változik a zsűri összetétele, amelynek oka: Radics Gigi. TV + SztárokOrigoHódi Pamela kifejtette véleményét Berki Krisztiánról és kapcsolatáról Katona Renátávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-hodi-pamela-kifejtette-velemenyet-berki-krisztianrol-es-uj-kapcsolatarol-katona-renataval.htmlBerki Krisztián a közösségi oldalán írta le pár nappal ezelőtt, hogy végre, most először szerelmes. Nos, ehhez volt párjának, Hódi Pamelának is van néhány szava: úgy érzi, Berki ország-világ előtt megalázta. TV + Sztárok--Titkosszolgálati eszközökkel figyelik meg az Oltári csajok színészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-titkosszolgalati-eszkozokkel-figyelik-meg-az-oltari-csajok-szineszet-rtl-2.htmlKisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak, egyesek ráadásul kínosan ügyelnek arra, hogy elhallgassák őket mások elől. Akik viszont szimatot fognak, azon ügyeskednek, hogy kiderítsék az igazságot. De mindenáron, akár tisztességtelen eszközöket is bevetve?! Az Oltári csajok péntek esti epizódjában éppen erre láthattunk példát! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.