Úgy tudni, Radics Gigi 2018-ban nem lesz lesz az X-Faktor mentora

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor Radics Gigi X-Faktor 2018 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor válogatóival együtt a pletykák is beindultak a műsorral kapcsolatban. Azt beszélik, ismét változik a zsűri összetétele, amelynek oka: Radics Gigi. 

Bár hivatalos információ még nem látott napvilágot a műsorról, a Bors úgy tudja, Radics Gigi nem lesz a mentorok között.

"Lesz változás! Úgy tudom, hogy Radics Gigi nem ül majd Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci közt. Az ok számomra sem egyértelmű. Még az is lehet, hogy Giginek végre beindul az amerikai karrierje. Végül is hónapokat tölt kint a családjával, sok energiát fektetett bele" - nyilatkozta a lapnak egy csatornaközelinek nevezett informátor.

Forrás: RTL Sajtóklub

"A mentoroknál még nem tartunk. Pillanatnyilag a produceri casting zajlik, ami azt jelenti, hogy a szereplőket keresünk, még nincs szó a mentorokról" - kommentálta a lap értesülését Verebély Marcell, a produkció fôszerkesztôje.

Radics Gigi sajtóképviselője pedig azt nyilatkozta, Gigi áprilisig Amerikában van, majd 10-e után lehet vele beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.