Pécsi Ildikó unokája nem jelent meg a legújabb tárgyaláson

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó tárgyalás bíróság Pártos Csilla
Kedd délután folytatódott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pere, amelyre beidézték Pécsi Ildikó fiát és unokáját is. Utóbbi nem jelent meg a tárgyaláson, így azt elnapolták. 

"Van egy édesanya, aki beperelte a volt anyósát, hogy legyen miből eltartania a fiát. Felháborítónak tartom, hogy ez a fiú már második alkalommal egyetemi vizsgaidőszakon kívül, vizsgára hivatkozva nem jelenik meg a tárgyalóteremben. Szeretnénk majd kérelmezni a bíróságot, hogy kötelezze őt a távollét igazolására, indoklására" - nyilatkozta a Blikknek a színésznő ügyvédje, dr. Magyar György.

Pécsi Ildikó - aki a fiával karöltve vonult be a tárgyalóterembe - a követlezőket mondta: "Nem tudom, mikor lesz ennek az egésznek vége, de bízom benne, hogy idén pontot tehetünk az ügyre. Nagyon örültem, hogy Csabával végre találkoztam, és itt volt mellettem. Remélem, rövidesen túl leszünk együtt mindenen. Ebben mind a ketten hiszünk. Nagyszerű szakemberek képviselnek minket, hálás vagyok dr. Magyar Györgynek és dr. Komáromi Viktória ügyédenek a munkájukért. Ez – és a fiam támogatása – ad erőt és reményt".

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Anyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--Mesébe illő házasságot és óriási vagyont hagyott ott Katona Renáta Berki Krisztiánérthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-mesebe-illo-hazassagot-orias-vagyont-hagyott-ott-katona-renata-berki-krisztianert.htmlAhogy írtunk róla, kiderült, férjes asszonyba szeretett bele Berki Krisztián. Renáta hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondta ki másfél éve a boldogító igent férjének, aki utána is fényűző életet biztosított Renátának. TV + Sztárok--Vajna Tímea szerint egy férfinak legyen humorérzéke, legyen intelligens és tisztelettudóhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-vajna-timea-szerint-egy-ferfinak-legyen-humorerzeke-legyen-intelligens-es-tisztelettudo.htmlAhogy már írtünk róla, Vajna Tímea egy fényképpel és egy feliratos pólóval üzenhetett a követőinek: vége. Legalábbis (L)OVER feliratú felsője - amelyen az L-t eltakarja a haja - nem sok jót sejtet. Követői azonnal belekötöttek, mondván, a gazdag férje nélkül mehet párizsit szeletelni a közértbe. TV + SztárokOrigoMacskáival vigasztalódik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180224-macskaival-vigasztalodik-vajna-timi-timea.htmlKöztudott, Vajna Timi imádja a macskáit, akik úgy tűnik a nehéz napokban is vigaszt nyújtanak számára. TV + SztárokOrigoEzt üzente a leszbikus színésznő utoljára szerelmének, Krencsey Hellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ezt-uzente-a-leszbikus-szineszno-utoljara-szerelmenek-krencsey-hellanak-viaszbaba.htmlHónapok óta követhetjük Krencsey Helga, a Viaszbaba szerzője blogját. A fiatal nő most megosztotta a színésznő utolsó, neki írt üzenetét. TV + SztárokOrigoHódi Pamela kifejtette véleményét Berki Krisztiánról és kapcsolatáról Katona Renátávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-hodi-pamela-kifejtette-velemenyet-berki-krisztianrol-es-uj-kapcsolatarol-katona-renataval.htmlBerki Krisztián a közösségi oldalán írta le pár nappal ezelőtt, hogy végre, most először szerelmes. Nos, ehhez volt párjának, Hódi Pamelának is van néhány szava: úgy érzi, Berki ország-világ előtt megalázta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.