Férjéről és testvéréről posztolt Béres Alexandra: fotók

közös fotó testvér fitneszlady férj Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testvérével, Rékával és férjével, Krisztiánnal posztolt közös fotót Béres Alexandra.

Gyakran posztol Béres Alexandra gyönyörű lányairól, Pannáról és Flóráról, ám a többi családtagját viszonylag ritkán láthatjuk. A fitneszlady most kivételt tett és az egyik nap testvérével, másik nap pedig férjével tett fel közös képet a közösségi oldalára. A 4 évvel fiatalabb Réka kiköpött mása nővérének, szinte azt hihetnénk, hogy ikrek. A fotó még paradicsomi környezetben, a nyaraláson készült, férjével viszont már egy focimeccsen látható. Úgy tűnik, az volt Krisztián karácsonyi ajándéka, hogy élőben láthassa a Manchester United-Chelsea mérkőzést. A pár egyébként immár 21 éve házas és ma is ugyanúgy imádja egymást, mint az oltár előtt állva.

tesók #tesók #imádomőt #turksandcaicos #providenciales #whitesand #fehérhomok #türkizkékvíz #holiday #winterholiday #winterinsummer @beresreka

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.