Ázsia Expressz 2: 16 kilót fogyott a forgatás alatt Kandász Andrea

fogyás Kandász Andrea Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andrea némi súlyfelesleggel vágott bele az ázsiai kalandba, amit a forgatás végére le is adott.

Hatalmas változást hozott Kandász Andi életében az Ázsia Expressz, nem csak lelkileg, hanem testileg is. 16 kilót fogyott.

Kandász Andrea Forrás: FEM3

"Az indulás előtt volt egy bokaszalag-szakadásom, amelynek következtében a szokásos súlyomhoz képes jó pár kiló felszaladt rám. A forgatás elején még merevítőben tettem meg a távot az 50 fokban, ahol rengeteg vizet ittam, ételhez viszont akkor jutottunk, amikor a helyiek megszántak minket, és kaptunk gyümölcsöt vagy főztek nekünk valamit. A kintlétem alatt összesen 16 kilótól szabadultam meg, amit azóta is szerencsésen tartok" - mesélte a Blikknek Andi.

Kiderült: Kandász Andrea adta össze Demcsák Zsuzsát és fiatal férjét

Demcsák Zsuzsa játékostársa, Kandász Andrea volt az anyakönyvvezető a műsorvezető villámesküvőjén Srí Lankán. A frigy ugyan nem hivatalos, de Kandász szerint az ifjú férj és a feleség is nagyon komolyan gondolja a dolgot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.