Kisó kihívta a rendőröket a szomszédjaira

Forrás: Instagram/Kiss Orsolya -
szomszéd Kisó rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egy ideig tűrte, hogy a szomszédban hatalmas bulit tartanak, ám hajnalra megelégelte, hogy nem tud aludni, úgy döntött, kihívja a rendőröket, mivel hiába kérte meg a társaságot, hogy halkítsák le a zenét.

Nincs szerencséje Kisónak a szomszédjaival, ugyanis egy 12 fős család költözött a fölötte lévő lakásba. Amivel még nem is lenne baj, de úgy tűnik, hogy a társaság szeret bulizni, mégpedig elég hangosan.

A műsorvezető egyik nap képtelen volt elaludni az üvöltő zenétől, hiába kérte új szomszédjait, hogy halkítsák le, nem tették meg. Hajnalban úgy döntött, elég volt, és kihívta a rendőrséget.

Kisónak meggyűlt a baja a szomszédokkal. Forrás: Instagram/Kiss Orsolya

„Váratlanul egy 12 fős család költözött a harmadik emeleti, hetven négyzetméteres lakásba. Felmentem, szóltam... A reakciójuk az volt, hogy jelezték, hogy bulit tartanak. Kitettek egy cédulát is, ami este fél 10-kor, amikor hazaértem, még nem volt kint..." – írta Instagram oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.