Ennyi pénzt örökölt válásuk után Paul McCartney exneje: döbbenetes összeg

Forrás: Getty Images -
házasság válás Paul McCartney per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze hat évig volt Paul McCartney és Heather Mills együtt, bár a zenész nagy árat fizetett a rövid házasságért, a volt modell ugyanis alaposan lehúzta.  

A zenészlegenda élete nagy szerelme, Linda volt, akinek 1998-as halála után viszonylag gyorsan rátalált a szerelem, Heather személyében. A szőke bombázó teljesen elcsavarta a fejét, olyannyira, hogy az egyik leggazdagabb britnek tartott McCartney még házassági szerződést sem kötött. A 2006-os válásuknál pedig ez súlyos hibának bizonyult, amikor beadta a válókereteset, hiszen a számító asszony hatalmas vagyona felére igényt tartott - írja a Blikk.

Forrás: Getty Images

A válásuk idején kígyót-békát dobáltak egymásra, majd a botrány végére 22 hónapnyi háború után a brit legfelsőbb bíróság tett pontot 2008-ban. Az 58 oldalas perirat szerint a nő végül a korábban követelt összeg csupán egyötödét, 24,3 millió fontot, kb. 8,7 milliárd forintot kaphat exférjétől, ám ez négy év házasság és egy közös gyerek után hatalmas összegnek tekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.