Hajas László elárulta, 23 éves kapcsolata titkát - Videó

házasság Hajas László videó szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfodrász és felesége 15 éves házassági évfordulóját ünnepelte, de 23 éve ismerkedtek meg. Hajas Laci most bevallotta, a mai napig rajong párjáért, és elárulta, szerinte mi a jó házasság titka.

Nagy bulit tartott Hajas László és családja, a sztárfodrász 65 éves lett, felesége pedig 50. De egyben 15. házassági évfordulójukat és fiúk születésnapját is megünnepelték.

Hajas Laci elárulta, 23 éve ismerte meg Juditot, már akkor tudta, hogy ő az akitől szeretne még egy gyereket. A mai napig rajong érte, és bevallotta, neki most is természetes, hogy ha elmegy a felesége mellett, megsimogatja őt. Szerinte a jó házasság titka az, hogy figyelni kell a másikra. De úgy gondolja, ha két ember között hamronikus a kapcsolat alapból, nem kell különösebben dolgozni rajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.