Sistine Stallone falatnyi miniruhában villogtatja hosszú combjait - Fotó

fotó Sistine Stallone dögös Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone lánya, Sistine Stallone egyre szebb és szebb. A fiatal lány rendszeresen osztja meg Instagramon merész fotóit rajongói nagy örömére. A fiatal lány ezúttal ultra hosszú combjait villantotta meg a kamerának.  

Sylvester Stallone igazán büszke lehet lányaira, hiszen mindhárman gyönyörűek. Sisitine-nek igazi rajongótábora alakult ki az Instagramon, több mint százezren követik. Ami nem csoda, hiszen a csodaszép fiatal lány dögösebbnél dögösebb fotókat oszt meg magáról.

Most egy fekete testhez simuló ruhában kapták lencsevégre Sistinet. Két fotót is feltöltött magáról a fiatal modell. Az egyik képen egy irtó cuki kutyussal látható, a másik fotón viszont ismét megmutatta vadítóan szexi hosszú combjait, amiről egyszerűen képtelen az ember levenni a szemeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.