Hoppá! Bekötötték a hollywoodi tinibálvány fejét

színész lánykérés Zac Efron Vanessa Valladares
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberben robbant a hír, miszerint a világhírű sármos színész, Zac Efron egy pincérnőbe szeretett bele, akivel fel is vállalta kapcsolatát. Most azonban, alig egy hónap elteltével úgy néz ki, új szintre helyezték a kapcsolatukat. 

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, ősz elején derült ki, hogy Zac Efron és Vanessa Valladares szerelembe esett. A pár ugyanis egy darabig nem vállalta fel kapcsolatát, egészen eddig, míg nem kézen fogva jelentek meg egy híres étteremben.

Alig egy hónapja nyilvános a kapcsolatuk, mégis úgy tűnik, hogy a színész sokkal komolyabban tervez, mint eddig bármikor.

Nemrég Zac egy hatalmas bulival ünnepelte 33. születésnapját, ahol a résztvevők szerint a parti végén egy gyűrűvel állt barátnője, Vanessa elé.

Bár nem mondták ki konkrétan, hogy ez most a lánykérés, bár ez a jelenlévők szerint egyértelmű volt - írja a Daily Mail.

Furcsa lehet, hogy alig pár hónapos ismertség után ilyen komoly döntéseket hoz a hollywoodi szívtipró, de állítólag már korábban is szóba került közöttük a családalapítás és az, hogy valóban komoly terveik vannak egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.