Emlékszel még a Bestiákra? Sosem találnád ki, mivel foglalkozik az egyik énekesnő

Forrás: Facebook/Besiták - Miss Bee -
Bestiák Bedhy énekesnő Moór Bernadett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A '90-es évek népszerű lányzenekarának két tagja, Bee és Bedhy a mai napig énekel. Pontosabban énekelne, ha nem lenne a pandémia. Bedhy ezért civil szakmára váltott, szertartásvezetőként dolgozik.

A Bestiák lányzenekaráért az egész ország rajongott a '90-es években, Kozso még 1997-ben alapította meg a bandát. Bedhy, Honey és Bee ugyan nem maradtak sokáig együtt, de a slágereikre a mai napig mindenki emlékeszik. Bee és Bedhy még mindig énekesnőként tevékenykedik. Utóbbi főleg külföldön lép fel különböző formációkkal, csakhogy a járvány miatt már gyakorlatilag egy éve nincs munkája.

„A fellépéseink - mint minden előadóművésznek - egy éve teljesen leálltak. Én viszont nem vagyok az a fajta ember, aki megelégszik azzal, hogy otthon ül és kötöget, a férje pedig hazahozza a fizetését. Én alkotni szeretek, mozgásban lenni és mindenekelőtt másoknak örömet okozni. Ez tölt fel" – mesélte a Moór Bernadett, azaz Bedhy a Borsnak.

A Bestiák énekesnője civil szakmára váltott a járvány miatt. Forrás: Facebook/Besiták - Miss Bee

Úgy döntött, olyan civil foglalkozást választ, ami örömöt okoz másoknak, ezért szertartásvezetőnek állt. Már rengeteg esküvőn fellépett korábban, így tetszett meg neki ez a szakma.

„Anyakönyvvezető és szertartásvezető között az a különbség, hogy én jogszerűen nem adhatom össze a párt. Ha kimondták a boldogító igent, akkor jön a szertartásvezető, akivel arra nyílik lehetőség, hogy mondjuk extrém helyszínen vagy szokatlan stílusú ceremónián ígérjenek örök hűséget egymásnak a szerelmesek" – árulta el az énekesnő.

Bedhy szeretné folytatni majd az éneklést is, de ez a munka is nagyon közel áll hozzá, talán ötvözi majd a kettőt a jövőben.
„Úgy érzem, hogy teljes szívemből képes leszek csinálni ezt a hivatást is, mint az éneklést"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.