Ritka hobbinak hódol a Bestiák énekesnője, Bedhy

Bestiák Bedhy horgolás hobbi énekesnő Moór Bernadett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Móor Bernadett, ismertebb nevén Bedhy életét is felforgatta a koronavírus. A karantén alatt szabadidejében nem mindennapi hobbit talált magának. 

A megélhetését is kockára tette a koronavírus a Bestiák vörös énekesnőjének, Móor Bernadettnek. Bethy a hétköznapokon egy hajón énekesnőként dolgozik, de a COVID-19 miatt kialakult helyzet miatt hónapok óta nincsen munkája.

Hirtelen jött szabadidejében egy ritka hobbinak szentelte az énekesnő az idejét: elkezdett táskákat horgolni.

A Bestiák együttes a '90-es évek végének egyik legismertebb lánytriója Forrás: Origo

„Amúgy a férjem volt az első megrendelőm. Egy sárga laptoptáskát kért. A nagyobbik fiam azzal próbált cukkolni, hogy: anya, ez már nagyistílus, de visszavágtam, hogy jöhet az unoka, felkészültem a nagymamakorra. Emellett gyerekversek megzenésítésével is foglalkozom, jelenleg több dalon is dolgozom" - nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

Betti nagyon szereti új hobbiját, de reméli hamarosan újra visszaáll a rend a világban, elindulnak a hajók és ő is munkát kap a közeljövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.