Vallott a legendás rádiós: Vágó Piros ezért hagyta ott a munkáját - Videó

videó rádió munka Vágó Piros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiós bevallotta, 22 év után úgy érezte, a munkájában már nem tudja megélni azt a fajta kreativitást, amit szeretne. Vágó Piros szerint élete egyik legjobb döntése volt, hogy otthagyta a rádiót.

Vágó Piros imád főzni, úgy érzi, minden nap tanul valamit a konyhában. A sztár szeretne majd egy weboldalt is, ahol megoszthatja a receptjeit.

Arról is mesélt, 22 év rádiózás után úgy érezte, a munkája nem adja már meg azt a fajta kreativitást, amire neki szüksége van. A Mokkában bevallotta, nagyon korlátozta a szabadságát, és csak úgy tudott kitörni, hogy radikális változtatásra szánja rá magát.

Noha azóta rögös utat járt be, ami egyáltalán nem könnyű, de élete legjobb döntésének tartja, hogy váltott. Azért teljesen mégsem szakadt el régi szerelmétől Piros, összekötötte a múltat a jelennel és a Retro Rádióban gasztroműsort vezet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.