Tücsi a terhességéről: "Az első 3 hónap borzalmas volt"

Tücsi elővigyázatosság terhesség videó vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi a Life TV-n futó Bréking című műsorban mesélt terhességének első időszakáról, amikor ő is és kedvese, Sofron István is végigizgulta a napokat.

Tücsi a várandóssága során rengeteg alkalommal látogatta meg orvosát, mivel nagyon izgult a babája miatt. Korábbi vetélése miatt dupla adag félelem volt benne. Ezzel nem volt másként kedvese, Sofi sem, aki elsőként vette észre, hogy szerelme áldott állapotban van.

Forrás: Aryee Claudia Dedei Tücsi/Instagram

"Engem az első kötelező ultrahangig hatszor látott az orvosom és mondtam, hogy ne mondjon semmit, én jövök, minden héten nézze meg és mondja azt, hogy minden rendben van.

A Sofi is, sosem felejtem el a 12 hetes ultrahangon még soha nem szorította úgy a kezemet, mint akkor. Izzadt, minden baja volt, cuki volt, amikor a végén elmondták, hogy minden rendben van, a baba egészséges, jól van, itt van, növekszik, úgyhogy ez egy necces időszak volt nekünk nagyon" - vallotta be Tücsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.