A koronavírus miatt kellett bezárni tánciskoláját Keleti Andreának - ilyen most az újrakezdés

vállakozás járvány Keleti Andrea tánciskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Be kellett zárnia az évtizedek óta működő tánciskoláját a járvány miatt Keleti Andreának. Most viszont újra nyithatnának, csakhogy ez cseppet sem egyszerű, gyakorlatilag mindent elölről kell kezdeniük.

A szíve szakadt meg Keleti Andinak, amikor idén télen meg kellett hoznia a döntést: bezárják a tánciskolájukat. Nem tehettek mást, el kellett küldeniük minden alkalmazottat.
Most már lenne lehetőség az újranyitásra, ám ez cseppet sem egyszerű. A táncosnőnek és férjének szinte elölről kell kezdeniük mindent, erre egyáltalán nem számítottak.

Be kellett zárni tánciskoláját, most megpróbálja újranyitni Keleti Andrea Forrás: Life.hu

Az sem könnyíti meg a helyzetüket, hogy sokan még nincsenek beoltva, így nem tudnak jönni a tánciskolába, hiába szeretnének. Ráadásul nyáron amúgy is le szoktak állni, mert kisebb az érdeklődés.

„ Minden szempontból rossz időszak ez, mert a nyár időszakra eleve kevesebb az érdeklődés, ilyenkor a nyaralásra készülnek mindenki. Ráadásul sokan hozzászoktak, vagy kényelmesebb, ha internet segítségével tornáznak, és csak kevesebb alkalommal járnak edzőterembe. A tánc olyan műfaj, amit nagyon nehéz online módon tanítani. Egyelőre nem tudunk visszaállni a régi kerékvágásba, nem kizárt, hogy évekbe fog telni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.