Vasvári Vivien kendőzetlenül vallott Köllő Babettel való kapcsolatáról

Forrás: Vasvári Vivien/Instagram -
Köllő Babett Vasvári Vivien barátság Feleségek luxuskivitelben kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien végre őszintén elmondta a véleményét a másik luxusfeleségről.

Vasvári Vivien végre lerántotta a leplet az igazságról. A modell és a színésznő még évekkel ezelőtt a Feleségek luxuskivitelben című műsorban tűnt fel együtt. Akkor úgy látszott, Vivien és Babett nem kedvelik egymást, kapcsolatuk igen hullámzó volt - írja a Bors.

Vasvári Vivien Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

Másfél évvel ezelőtt mindketten kiléptek a műsorból, Vivien pedig végre tisztába tette a dolgokat Babettel kapcsolatban.

Az Instagram-oldalán egy kérdezz-felelek játék során az egyik követője feltette a nagy kérdést: "Babettel tényleg nehezen jöttetek ki? Ez mennyire volt így a valóságban?"

A válaszra nem kellett sokat várni: "Babszival mindig nagyon jóban voltunk! De szépen tudunk alakítani!"

Vasvári Vivien egyébként is igen aktív Instagram-oldalán, rendeszeresen megörvendezteti rajongóit elképesztően szexi képeivel. Legutóbb egy fekete csipkeszettben mutatta meg formás idomait, de a vörös csipkét ugyanúgy kedveli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.