Vasvári Vivien vadítóan szexi, vörös fehérneműje felforrósítja a februárt

fehérnemű vörös fehérnemű vadító szexi Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportolóból lett modellt luxusfeleségként ismerte meg az ország. Vasvári Vivien két gyermek büszke édesanyja, akinek testét a nála sokkal fiatalabbak is irigykedve figyelik.

Vivi előszeretettel osztja meg követőivel, hogyan telnek a hétköznapjai. Szinte minden fotóján tökéletes a megjelenése. Lehet rajta edzőruha, sífelszerelés, egy sima utcai szett vagy egy szexi fehérnemű, mindegyikben jól látszanak formás idomai. Ezt persze nem csak a jó géneknek köszönheti, ugyanis sokat tesz azért, hogy fitt és egészséges maradjon.

Legújabb fotóján mindenki megcsodálhatta az alakját, amelyet szinte alig takart vörös, csipkés fehérneműje. A kép megvadította a kommentelőket, akik nem győzik dicsérni a kétgyermekes anyukát. Ez a kép garantáltan felforrósítja a februárt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.