Így él most a Rapülők-klip gyönyörű modellje: még mindig bomba formában van

Rábaközi Andrea modell szűrés Rapülők méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 80-as évek egyik legismertebb manökenje, Rábaközi Andrea a mai napig elképesztően jól néz ki. Idejének nagy részét jelenleg a ház körüli teendők és a húsvétra készülődés teszi ki, de emellett odafigyel egészségének megőrzésére is.

A modell tortáján egyre csak gyarapodnak a gyertyák, de ez őt egyáltalán nem zavarja.

"Imádom, hogy 55 leszek! Szerintem a fiatalosság belülről jön. Amikor kérdezik, mennyinek érzem magam, azt szoktam mondani, hogy 9-nek vagy 17-nek, de sokszor 95-nek és 100-nak is. Hangulatfüggő. Szerintem nincs titok. A pozitivitás fiatalít, a gonoszság öregít" – mondta a Blikknek Andrea.

Rábaközi Andrea Forrás: FEM3

Andrea 22 éves volt, amikor megküzdött a méhnyakrákkal, és bár az első műtét után az orvosok nem bíztak a felépülésében, mindent bevetett a gyógyulás érdekében, azóta pedig már a megelőzést tartja szem előtt.

"Sokat tanultam a betegség alatt, és rengeteget változtam. Január óta az időm egy részét a kontrollidőpontok begyűjtése és orvoshoz mászkálás teszi ki. Nagyon fontos a rendszeres ellenőrzés, nem győzöm eleget hangsúlyozni. A megelőzésnél nem tehetünk jobbat és többet a testünkért" – mondta a manöken, aki már három évtizede él tünetmentesen.

Rábaközi Andrea, az egykori szexszimbólum boldog házasságban él férjével. Számára nagyon fontos, hogy kiszolgálja férjét és gyermekeit, úgy, hogy eközben ő is vonzó nő maradjon. Emellett korábban arról is beszélt, hogy úgy véli, a nő hibája, ha megcsalják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.