Megmutatta szülés utáni alakját Rácz Jenő felesége: "Szeretem a pocakom, nézzen ki bárhogyan is"

Gyuricza Dóra fotó szülés után Rácz Jenő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő gyönyörű felesége, Gyuricza Dóra imádja az anyaság minden pillanatát és egyelőre nem érdeklik a felesleges kilók, minden percét kislányával, Kamillával tölti.

Gyuricza Dóra április 14-én a vártnál kicsit korábban adott életet kislányának, Kamillának.

A büszke anyuka Instagram-oldalán mesélt arról, hogy most semmi másra nem koncentrál, csak tüneményes kislányára, akivel minden percet egy igazi csodának él meg.

"Gyógyulunk. Mikor megy le a hasad? Hogyan diétázol szülés után? Hány kiló ment le rólad a kórházban? Mikor kezdesz sportolni? A gyermekágyas időszakban ne foglalkozzatok ezekkel a kérdésekkel‼️ Gyógyultok, a lelketek is, a testetek is, a babátok is. Adjatok magatoknak 6 hetet, amikor szeretgetitek egymást a kicsivel, aztán lesz még rá rengeteg idő, hogy Spartacus üzemmódba kapcsoljunk. Most ez az egészségről, a fejlődésről, a kapcsolódásról szól.

Büszke vagyok a testemre, hogy ilyen szépen és gyorsan gyógyul, büszke vagyok a kisbabámra, hogy csöpp kis termete ellenére ilyen erős, és ennyire nagy benne az élni akarás. Szeretem a pocakom, nézzen ki bárhogyan is, legyen bármekkora, mert MINDENT megadott a kislányomnak és nekem is, hogy ezt az időszakot ilyen szépen megéljük.

Esténként őszinte hálát érzek mikor kenegetem a hasam a finom illatú krémekkel, és kicsit megszeretgetem magam amiért ekkora csodákra vagyok képes. Adj időt magadnak‼️ Légy büszke magadra‼️ Szeresd magad‼️" - írta közösségi oldalán Dóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.