"Nem féltem!" - a szüléséről mesélt Rácz Jenő felesége, Dóri

Forrás: Instagram -
Gyuricza Dóra Rácz Jenő Gyuricza Dóra terhessége Rácz-Gyuricza Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is írtunk, április 14-én, a vártnál kicsit korábban született meg Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla. A büszke anyuka a szülésről és kislányáról mesélt.

A büszke anyuka kislánya lábacskájáról posztolt fotót, de Rácz Jenő pár nappal később a szülés körülményeiről is beszámolt, és megmutatta, hogy alszik kislánya a mellkasán. A sztárséf és felesége azt is megosztották követőikkel, hogy a húsvétot már otthonukban töltötték.

Az újdonsült anyuka a napokban Instagram-oldalán válaszolta meg követői kérdéseit. Az egyikük például azt kérdezte, hogy vagytok?, amire így válaszolt:

„Szuperül. Annyira büszke vagyok a kislányomra, igazi törtető angyalka, aki picurka létére minden vizsgálaton brillírozik és nagyon szépen eszik. Én a helyzethez képest jól vagyok, napról napra erősebben. Persze nem bírok megmaradni a fenekemen, de nem erőltetek semmit, ami nem esik jól, és pihenek, amennyire ez ilyenkor lehetséges. Végtelen a szeretet itthon."

-írta a 168 óra. Dóri arról is írt, hogy úgy érzi, az a legjobb, ha az ösztöneire hallgat. A szüléséről így nyilatkozott:

Forrás: Instagram

Dóri azt is elárulta, hogy érzi magát a szülés után.

Érzelmileg is megváltozol, a hormonjaid zubognak benned, és fáradt is vagy... Közben pedig csak nézem, ahogy alukál, és folynak a könnyeim, hogy mennyire gyönyörű és mennyire végtelenül szeretem!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.