Ahogy arról mi is írtunk, április 14-én, a vártnál kicsit korábban született meg Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla. A büszke anyuka a szülésről és kislányáról mesélt.

A büszke anyuka kislánya lábacskájáról posztolt fotót, de Rácz Jenő pár nappal később a szülés körülményeiről is beszámolt, és megmutatta, hogy alszik kislánya a mellkasán. A sztárséf és felesége azt is megosztották követőikkel, hogy a húsvétot már otthonukban töltötték.

Az újdonsült anyuka a napokban Instagram-oldalán válaszolta meg követői kérdéseit. Az egyikük például azt kérdezte, hogy vagytok?, amire így válaszolt:

„Szuperül. Annyira büszke vagyok a kislányomra, igazi törtető angyalka, aki picurka létére minden vizsgálaton brillírozik és nagyon szépen eszik. Én a helyzethez képest jól vagyok, napról napra erősebben. Persze nem bírok megmaradni a fenekemen, de nem erőltetek semmit, ami nem esik jól, és pihenek, amennyire ez ilyenkor lehetséges. Végtelen a szeretet itthon."

-írta a 168 óra. Dóri arról is írt, hogy úgy érzi, az a legjobb, ha az ösztöneire hallgat. A szüléséről így nyilatkozott:

"Lehetetlen nem izgulni egy ilyen eseményen, de nem féltem! Előbb jött a kicsi, de tudtam, hogy ez most az Ő döntése, és én csak a lehető legnyugodtabb kapu kell legyek, hogy átsegítsem ezen az úton. A kórházban mindenki MINDENT megtett, hogy ez a lehető legtökéletesebben alakuljon. Örök hálám a dokiknak, nővéreknek és minden ott dolgozónak!"

Forrás: Instagram

Dóri azt is elárulta, hogy érzi magát a szülés után.

„Durva, hogy mi mindent kibír az emberi szervezet! Muszáj pihenni! Muszáj! Úgy érzem, alapból a szülést kiheverni is kellene 4-5 nap pihenés és regeneráció a testnek, de egyből belecsöppen az ember a tutiba, és esélyed nincs erre. Minden egyes nyögésnél vagy nagyobb sóhajnál is már ébren figyeled, hogy mi van, ha pedig nincsenek hangok, azért figyelsz... Érzelmileg is megváltozol, a hormonjaid zubognak benned, és fáradt is vagy... Közben pedig csak nézem, ahogy alukál, és folynak a könnyeim, hogy mennyire gyönyörű és mennyire végtelenül szeretem!"