Rejtélyes nővel fotózták Hódi Pamela férjét: kiderült, kicsoda az illető

Forrás: Tóth Bence/Instagram -
Mykonos Hódi Pamela fotó rejtélyes nő Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart tegnap az az internetre felkerült fotó, melyen Hódi Pamela férje, az egykori labdarúgó látható egy másik nő oldalán. A kép azonnal beindította a kommentelők fantáziáját.

Tóth Bence egy többfős baráti társasághoz érkezett a Görögországban található Mykonosra. A korábbi labdarúgó jelenleg boldog házasságban él Berki Krisztián egykori feleségével, a modell és influenszer Hódi Pamelával. Kapcsolatukból eddig egy gyermek született, aki az Evolet Olivia nevet kapta.

Hódi Pamela és Tóth Bence Forrás: Tóth Bence/Instagram

Az interneten terjedő fotó ezért is indította be a pletykaáradatot, ám alig egy nap alatt kiderült, hogy a Bence oldalán feltűnt nő nem a férfi szeretője, hanem egyik barátjának a párja – írja a Bors. A mykonosi fotó azóta már lekerült szinte minden oldalról, többek között a Redditről is, ahol először bukkant fel a kép.

Hódi Pamela nyilvános Instagram-oldalán nem reagált a vad pletykákra, viszont történetében megosztott egy videót, amin vélhetően Bencével együtt filmeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.